Ken je dat, dat als je een foto maakt maar dat er altijd iemand mist op de foto? Als fotograaf help ik jullie met dir probleem ;). Tijdens een fotoshoot gaan we thuis of op locatie een ruim uur foto’s schieten. Omdat mijn stijl realistisch en puur is, zal ik jullie niet laten poseren of bijvoorbeeld jullie baby in bepaalde houdingen leggen of accessoires meenemen. Tijdens de shoot lopen we rond, schieten we foto's op verschillende plekjes en moeten jullie het vooral gezellig hebben. Hierdoor leg ik de mooie en gezellige momenten vast met oog voor details. Het enige wat jullie hoeven te doen is te genieten van elkaar!
Wat kunnen jullie verwachten?
Het start punt is uiteraard het plannen van een datum en de locatie bepalen. Mocht er slecht weer zijn voorspeld en we zouden buiten gaan fotograferen kunnen we er altijd voor kiezen om een nieuwe datum te prikken of de shoot naar binnen te verplaatsen. Voorafgaand aan de shoot ontvangen jullie een informatie document met hierin tips en tricks voor de shoot. Tijdens de shoot mogen jullie vooral jezelf zijn, lekker knuffelig zijn en zal ik af en toe kleine aanwijzingen geven. Spontaniteit en gezelligheid is het belangrijkste!
Binnen een week na de shoot ontvangen jullie al een kleine preview. Binnen 3 weken ontvangen jullie een download link met alle foto’s. 
Een overzicht van de prijzen per shoot kan je hier vinden.
Heb je nog vragen of wil je een shoot inplannen? Neem dan contact met mij op via de onderstaande button.