Hi! Ik ben Merette en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!
Nadat ik op mijn 14e mijn eerste analoge camera kreeg, ben ik nooit meer gestopt met fotograferen. Na een aantal jaar in de evenementen en reclame branche te hebben gewerkt wist ik het zeker; ik wil full time fotograferen! Gelukkig heb ik nu de overstap weten te maken en kan ik mezelf dan nu eindelijk fotograaf noemen. 
Ik word er ontzettend blij van om de kleine momenten vast te leggen, momenten die zo snel voorbij gaan maar die je voor altijd bijblijven. Mijn stijl van fotograferen komt overeen met die uit de documentaire fotografie; observerend, weinig tot geen sturing geven en juist de spontane momenten vangen. Iedere foto opdracht benader ik als een kunstproject. De zorgzaamheid, opzoek gaan naar unieke composities en invalshoeken gecombineerd met creativiteit zijn belangrijkere elementen voor mijn foto’s. Kortom de werkelijkheid documenteren op een verhalende manier, veelal in reportages.
Naast fotografie vind ik nog een hele boel andere dingen leuk! Zo schilder ik graag in onze studio, hardloop ik 4 keer per week en hou ik ontzettend van mooi en lekker eten. 
Ik woon in Zaandam samen met mijn vriend (de leukste Zaanse kunstschilder!) Aron Kroes. 
Maar als jullie buiten Zaandam wonen reis ik graag naar jullie toe! 
Je kan mijn persoonlijke Instagram account hier stalken of mijn werk hier bekijken